Al-Bariq Adalah Bukti Tun Mahathir Berbohong


Ketika mengulas tentang dakwaan oleh Datuk Seri Mohd Najib bin Tun Abdul Razak yang menyentuh tentang kos penyediaan makanan kuda, jawapan yang diberikan semakin menyerlahkan penyakit "Denial Syndrome" yang dihadapi Tun Dr Mahathir.

Melalui video yang dikeluarkan Free Malaysia Today (FMT), Tun Mahathir dengan tegas menyatakan bahawa beliau tidak pernah memiliki kuda dan kuda yang pernah ditunggangnya hanyalah dipinjam dari individu tertentu.


Benarkah Tun Dr. Mahathir tidak pernah memiliki kuda dan kesemuanya dipinjamkan kepada beliau?

FMT melalui artikel bertajuk Mahathir akui pernah terima kuda bertarikh 26 April 2016 ada memetik pengakuan Mahathir bahawa beliau memiliki 40 ekor kuda.

http://www.freemalaysiatoday.com/category/bahasa/2016/04/26/mahathir-akui-pernah-terima-40-ekor-kuda/


Bagi yang belum mengetahui, salah seekor kuda kepunyaan Mahathir dinamakan dengan panggilan Al-Bariq yang dihadiahkan kepadanya oleh seorang pemimpin dari negara Arab. Ianya disahkan melalui sebuah artikel yang ditulis di portal jomjalancom.my.Dengan bukti seperti ini, terbukti penafian yang dibuat oleh Tun Mahathir adalah satu lagi penipuan yang amat jelas dan nyata.
KONGSI KE GOOGLE+

About My Fokus Admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 Komentar :

Post a Comment