[VIDEO] Kenyataan Akhbar 2016 Buktikan Mahathir Berbohong Dan Memakan Diri


Tun Mahathir dalam usaha untuk menidakkan kenyataan akhbar oleh Jabatan Perdana Menteri berkaitan penafian penamatan kemudahan yang diberikan terhadap beliau semalam, menegaskan bahawa beliau boleh menyenaraikan perkhidmatan yang ditarik jika mahu.


Perkara pertama yang didakwa ditarik balik dan digariskan mantan Perdana Menteri itu adalah berhubung jawatan beliau di UTP.


Beliau mendakwa, jawatan beliau sebagai Canselor kepada UTP diarah oleh kerajaan pimpinan Dato' Sri Najib.

Walau bagaimanapun, Astro Awani melalui siaran pada 31 Mac 2016 yang memetik kenyataan dari laman blog pemimpin itu mendakwa Tun Mahathir sendiri yang meletakkan jawatan yang pernah disandang beliau. (klik untuk baca kenyataan akhbar Tun Mahathir)


KONGSI KE GOOGLE+

About My Fokus Admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

1 Komentar :

  1. Halo,
    Ini adalah untuk memberitahu orang ramai bahawa Puan Henrietta Fernando, pemberi pinjaman pinjaman swasta telah membuka peluang kewangan kepada sesiapa yang memerlukan sebarang bantuan kewangan. Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 2% untuk individu, syarikat dan syarikat di bawah terma dan syarat yang jelas dan difahami. Hubungi kami hari ini melalui e-mel di: (henriettafernandoloanfirm@gmail.com)

    ReplyDelete