Kencing Dikawasan Terbuka, Gambar Menteri Tersebar Di Internet

Sekadar gambar hiasan

New Delhi - Seorang menteri kerajaan telah menjadi bahan lawak pengguna media sosial selepas gambarnya membuang air kecil di kawasan terbuka telah tersebar meluas di media sosial dan telah menjadi tajuk utama Akhbar.


Insiden memalukan tersebut dikatakan telah berlaku pada hari Jumaat, walaupun baru-baru ini terdapat menteri disana yang telah mengeluarkan kenyataan yang mahu membendung gejala seperti ini serta mahu bertindak mencantikkan bandar.

Namun jika menteri sendiri tidak mengendahkan seruan terbabit serta melakukan perbuatan sebegini di tempat terbuka, bagaimana rakyat mahu berubah ke arah yang lebih baik.

Menurut petikan yang dipetik dari The Times Of India, Radha Mohan Singh yang merupakan Menteri Pertanian telah di lihat bertindak membuang air kecil di sebuah dinding sekolah sambil di kawal ketat oleh beberapa orang komando yang memegang senjata api.

Perbuatan menteri berkenaan telah menjadi tajuk utama di dada akhbar dengan tajuk "Menteri membuang air secara terbuka".

Menurut laporan, gambar menteri tersebut yang berusia 67 tahun telah di ambil ketika dia berada di kawasan
KONGSI KE GOOGLE+

About My Fokus Admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 Komentar :

Post a Comment